PsykaLab

Blogi & Podcast

Tervetuloa sivuillemme! Tavoitteemme on tuoda tieteellistä tietoa elämän optimoinnista psykologian sekä fysiologian asiantuntijuuden kautta

Tapio Tulenheimo

Moi! Olen liikuntafysiologi (LitM), psykologian kandidaatti (PsK), psykologian maisterivaiheen opiskelija sekä yrittäjä/ valmentaja (GT Performance / AITOFIT). 
Kiinnostukseni on erityisesti edistää fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä tieteen avulla sekä ymmärtää psykologisia ja fysiologisia ilmiöitä näiden taustalla. Blogissani pyrinkin tuomaan selkeästi ymmärrettävää tietoa ja työkaluja jokaisen arkeen. Näiden osa-alueiden edistäminen tulee esille myös työssäni. Työnkuvaani kuuluu niin fyysisen kuin psyykkisen suorituskyvyn valmentaminen sekä näistä aiheista kouluttaminen. Myös tieteen edistäminen on osa arkista viikkoani työskentelemällä liikuntatieteellisen artikkelin kirjoittamisen kuin psykologian gradun parissa.

Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluvat kuntosaliharjoittelu, lukkopaini, golf ja kitaransoitto. Lisäksi harrastukseksi voisi nimetä liikuntatieteen ja teknologian yhdistävän sovelluskehityksen, jota yhdessä Juliuksen kanssa rakennamme.

  • Liikuntafysiologian maisteri, Jyväskylän yliopisto
  • Psykologian kandidaatti, Helsingin yliopisto
  • Psykologian maisterivaiheen opiskelija, Helsingin yliopisto
  • Yrittäjä/Valmentaja, AITOFIT Oy GT Performance Oy
  • Liikunta- ja hyvinvointialan kouluttaja, TrainerLab Oy
  • Psyykkinen valmentaja, Mafy Oy

Yhteystiedot: 
Puhelin: 0505570525
Sähköposti: tapio@gtperformance.fi
LinkedIn

Tapion blogitekstit